Ingen dag är den andra lik

Ja det är vad jag även har skrivit i min presentation och för er läsare ska jag nu ta några axplock i från denna vecka som ännu inte är över.

Måndagen startade med ett dialogmöte med utbildningsministern Gustav Fridolin på Nobelgymnasiet i Karlstad. Ett spännande möte där vi faktiskt pratade om vad viktig utbildning är, att åtgärdsprogram sätt in i tid och att en årskull som inte har godkända betyg kostar 210 miljarder kronor, så det är en viktig fråga som man inte kan bortse ifrån.

Fridolin 

Veckan fortsatte sedan med ett företagsbesök på Hotell Marieberg där vi Moderater bjöds på gofika och fick höra om deras resa med att starta upp ett hotell, vilka problem de stötte på och hur kommunen hade varit behjälplig eller ej.

Senare ikväll blir det diskussionen om Trafikförsörjningsprogrammet, vilket är mer spännande än vad det kanske låter och sedan Fredagen startar med ett Frukostmöte som Handelskammaren i Värmland anordnar. Många spännande presentationer väntar och det återkommer jag till efter i morgon.

Ha en bra dag

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *