Praktisera hos en politiker

Ofta får man höra “hur orkar du vara politiker” och “fy, politiker skulle jag aldrig vilja vara”

Klart att vissa dagar är tuffa, som tex nu när man är inne i en budgetprocess, men alla andra dagar, där man får chansen att möta en massa spännande människor, företagare, elever i olika åldrar, människor i välfärden som jobbar och sliter i det tysta men som ger oss vård mm. Man stöter på olika utmaningar som faktiskt oftast gör en kretiv till att vilja hitta en lösning på problemet. Samt att man lär sig väldigt mycket om sig själv och hur man fungerar. 

Tycker det skulle vara utmanande och spännande om tex gymnasieelever skulle vilja vara med en dag eller två för att se hur det går till i en politikers vardag. Kanske skulle det locka in fler unga att våga ta steget till att engagera sig?

Politik ÄR kul 

 

2 kommentarer

    1. Kul att du tycker det Åza jag tror att det skulle kunna vara ett bra sätt att locka ungdomar. Du och jag kanske ska göra detta på ett försök?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *